WHM panelinizde daha önce sildiğiniz bir domaini veya subdomaini tekrar eklerken ve yeni hesap açarken aşağıdaki hatayı alabilirsiniz.

Account Creation Status: failed
Sorry, a DNS entry for domainadi.com already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster)


Bu hatayı almamak için, alan adınızı silerken (WHM panelde, terminate an account bölümünde) sayfanın altında bulunan "Keep Dns Zone (needed if you have moved a domain between servers in the same dns trust relationship, and wish to remove the old domain)" seçeneğini işaretlemeyiniz.

Eğer farkında olmadan bunu işaretleyerek silme işlemini gerçekleştirdiyseniz ve tekrar ekleyemiyorsanız, whm panelinizden dns kaydını silmeniz gerekmektedir. Bu işlemi şu şekilde yapabilirsiniz:
1) WHM panelinize giriniz.
2) DNS Functions bölümündeki "Delete a DNS Zone" linkine tıklayınız.
3) Açılan sayfadaki listede, tekrar eklemek istediğiniz ve hata aldığınız domaini seçip, alttaki "Delete" butonuna basınız.
4) Açılan onay sayfasında hiçbir değişiklik yapmadan tekrar "Delete" butonuna basınız.

Ardından problemsiz olarak domaininizi tekrar ekleyebilirsiniz.


Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?
Bunları da okuyun
cPanel’e Nasıl Girilir? (Görüntülenme: 24441)